ΑΕΚ: Απομακρύνεται «επικίνδυνα» μεγάλος μεταγραφικός στόχος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 12:48 ΑΕΚ: Απομακρύνεται «επικίνδυνα» μεγάλος μεταγραφικός στόχος

Τα δεδομένα δείχνουν αρνητικά αυτήν τη στιγμή για την Ένωση.

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει 7 Ιανουαρίου 2020, ωστόσο η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει προσχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχει αναδειχθεί η ανάγκη για ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, όπως αυτή του στόπερ ή του κεντρικού μέσου. Ένας από τους βασικούς στόχους όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, είναι αυτή του Φεντερίκο Μπάρμπα.

Η περίπτωσή του ήταν περίπλοκη, αλλά φαίνεται ότι παρά το γεγονός πως υπήρξε εξέλιξη, αυτή δεν είναι απαραίτητα καλή για την Ένωση. Και αυτό γιατί σε συμφωνία για τη διακοπή του δανεισμού του Ιταλού στόπερ ήρθαν η Κιέβο Βερόνα και η Βαγιαδολίδ, στην οποία έπαιζε μέχρι πρότινος ως δανεικός ο ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν φαίνεται να εκτυλίσσονται θετικά για τον ελληνικό σύλλογο, που έχει εκδηλώσει εδώ και αρκετό καιρό τον ενδιαφέρον του για τον 26χρονο στόπερ. Και αυτό γιατί οι πληροφορίες -ιδίως από τη χώρα του- τον θέλουν να έχει ήδη επαναπατριστεί και ποδοσφαιρικά.

Συγκεκριμένα, τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Μπάρμπα είναι πιθανό να παίξει σε κάποια ομάδα της Serie A, με την Ουντινέζε να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του και φέρεται να προσφέρει 2 εκατ. ευρώ στην Κιέβο ώστε να τον κάνει δικό της.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση