Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κούγιας: “Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης!”

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 13:23 Κούγιας: “Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης!”

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε έξω από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την εκδίκαση της υπόθεσης και υποστήριξε για μία ακόμη φορά, ότι σύμφωνα με τον ίδιο, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Μετά από αίτημα της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, ο Αλέξης Κούγιας αποβλήθηκε από την εκδίκαση της υπόθεσης για την ιδιοκτησία των δύο ομάδων, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να δέχεται ότι δεν επηρεάζεται άμεσα από το ζήτημα η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Παρόλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της Λάρισας κατέθεσε τα έγγραφα που επιθυμούσε και τα οποία δείχνουν τη σχέση Ξάνθης – Σαββίδη, όπως τόνισε ο ίδιος κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα. «Εμείς καταθέσαμε το δικόγραφο μας και την επιχειρηματολογία μας. Αναπτύσσουμε πως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Αποβλήθηκε από τη διαδικασία της ΕΕΑ ο Κούγιας! Παραμένει μέχρι τέλους ο Ολυμπιακός

Δεκτό έγινε το αίτημα της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ να αποβληθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Αλέξης Κούγιας, που ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ζητήσει να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της καταγγελίας του Ολυμπιακού. Απορρίφθηκε ανάλογο αίτημα για τον Ολυμπιακό.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά σήμερα η εξέταση της υπόθεσης για την ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, “απαντώντας” και στα υπόλοιπα πρώτα αιτήματα των δύο πλευρών.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημα να υπάρξουν μαγνητοφωνημένα πρακτικά στη συνεδρίαση, αλλά και αυτό να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός αφού να αναπτύξει τις θέσεις του.

Αντίθετα, δεκτό έγινε το αίτημα να αποβληθεί από τη διαδικασία ο Αλέξης Κούγιας, που ως ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έχει ζητήσει να κάνει πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της καταγγελίας του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά, ο “ισχυρός άνδρας” της θεσσαλικής ΠΑΕ κατέθεσε κανονικά τα έγγραφα που επιθυμούσε στην Επιτροπή για το ζήτημα.

πηγή: newsit.gr