Οργή στην ΑΕΚ: «Ευθύνη Περέιρα η αλλοίωση του αποτελέσματος»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 09:55 Οργή στην ΑΕΚ: «Ευθύνη Περέιρα η αλλοίωση του αποτελέσματος»

Οργή στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τα όσα έγιναν εις βάρος της, στο χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας.

Επίσημη θέση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και ξεκάθαρη επίθεση στον Περέιρα για τον οποίο υπογραμμίζει ότι πρέπει να απέχει από το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ήταν δεδομένο ότι η ΑΕΚ είχε πολλά παράπονα από τη συνολική διαιτησία του Ισραηλινού (σ.σ.: Γκρίνφελντ) διαιτητή και όπως αναμενόταν υπήρξε επίσημη θέση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με επίθεση στον Περέιρα τη στιγμή που γίνεται λόγος για αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς της Τούμπας:

«Αναρωτιόμαστε πόσο χειρότερη θα ήταν η διαιτησία του σημερινού αγώνα με Έλληνα διαιτητή. Αναρωτιόμαστε επίσης με ποιά κριτήρια έγινε η επιλογή της  διαιτητικής ομάδας από τον κ. Περέιρα, που φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την αλλοίωση αποτελέσματος του σημερινού ντέρμπι στην Τούμπα. Ίσως τελικά αντί για την αποχή των διαιτητών το ενδεδειγμένο σενάριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ήταν η αποχή του κ. Περειρά», αναφέρει χαρακτηριστικά η θέση της Ένωσης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ δεν θα μείνει απλά σε αυτή τη θέση της, σε μια απλή διαμαρτυρία κοινώς, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα κινηθεί θεσμικά από εδώ και πέρα εκ νέου εναντίον του Περέιρα...

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση