Βαλβέρδε: "Ζήτω η Καταλονία και η Μπάρτσα!" - Υπόκλιση Σουάρες στον Βάσκο τεχνικό [pics]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 15:46 Βαλβέρδε: "Ζήτω η Καταλονία και η Μπάρτσα!" - Υπόκλιση Σουάρες στον Βάσκο τεχνικό [pics]

Με μία συγκινητική επιστολή αποχαιρέτισε τη Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ ο επιθετικός των "μπλαουγκράνα", Λουίς Σουάρες προχώρησε σε ανάρτηση με την οποία αποθέωσε τον Βάσκο τεχνικό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχαιρέτισε τη Μπαρτσελόνα με μία συγκινητική επιστολή, στην οποία ευχαριστεί για όλα όσα έζησε στην Καταλονία, ενώ εύχεται καλή επιτυχία στον Στον διάδοχό του στον πάγκο της ομάδας, Κίκε Σετιέν. Την ίδια στιγμή ο Λουίς Σουάρες προχώρησε ανάρτηση στο Facebook, όπου μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Βάσκο τεχνικό, τόσο για τις προπονητικές του ικανότητες όσο και για τον χαρακτήρα του.

Η επιστολή του Ερνέστο Βαλβέρδε

“Η θητεία μου ως προπονητής της Μπαρτσελόνα έφτασε στο τέλος της. Ήταν δυόμισι σεζόν πολύ έντονες ήδη από την αρχή. Σε αυτή την περίοδο έζησα πολύ χαρούμενες στιγμές πανηγυρίζοντας νίκες και τίτλους, αλλά υπήρχαν επίσης και άλλες σκληρές και δύσκολες. Ωστόσο θα ήθελα να σταθώ στην εμπειρία που έζησα και στην αγάπη που πήρα από τους οπαδούς στη διάρκεια αυτής της θητείας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, και το διοικητικό συμβούλιο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να καθίσω στον πάγκο αυτής της ομάδας και για την εμπιστοσύνη τους σε όλο αυτό το διάστημα. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω για την υποστήριξη και τη στάση που είχαν απέναντί μου όλους τους ανθρώπους του συλλόγου αυτά τα δυόμισι χρόνια και ειδικά αυτούς που δουλεύουν με την πρώτη ομάδα και γύρω από αυτήν και με τους οποίους μοιράστηκα τόσες στιγμές στο προπονητικό κέντρο και στις εγκαταστάσεις.

Προφανώς, θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους παίκτες για την δουλειά και για την προσπάθεια που μας οδήγησαν σε τέσσερις τίτλους μαζί. Εύχομαι όλη την τύχη του κόσμου στον νέο προπονητή, Κίκε Σετιέν.

Μια αγκαλιά για όλους.

Ζήτω η Μπαρτσελόνα και ζήτω η Καταλονία

Ερνέστο Βαλβέρδε”.

Ο Λουίς Σουάρες από την πλευρά του ανάρτησε κάποιες φωτογραφίες από προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος και ο Βάσκος τεχνικός και έγραψε χαρακτηριστικά: “Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ μίστερ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Θα κρατήσω το πόσο θετικός και υπέροχος άνθρωπος είσαι. Ευχαριστώ εσένα και το τεχνικό επιτελείο σου για τον επαγγελματισμό σας. Σου εύχομαι καλή τύχη σε ό,τι έρθει από εδώ και στο εξής”

Η ανάρτηση του Λουίς Σουάρες για τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση