Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Με αυτούς κάνουν πρεμιέρα στο Australian Open

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 10:35 Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Με αυτούς κάνουν πρεμιέρα στο Australian Open

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Australian Open 2020. Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έμαθαν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης

Τον Σαλβατόρε Καρούζο θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 1ο γύρο του Australian Open. Ο 27χρονος Ιταλός είναι στην 96η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Νο 6 στον κόσμο, είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του πρώτου Grand Slam της χρονιάς.

Ο Τσιτσιπάς δεν αποκλείεται να βρει μπροστά του τον Νόβακ Τζόκοβιτς (ο περσινός νικητής του Australian Open) στα προημιτελικά του τουρνουά.

Αν προκριθεί στο δεύτερο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Κολσράιμπερ-Ζιρόν. Μετά, πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τους Μίλος Ράονιτς και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, μέχρι να φτάσει στον Σέρβο. Ναδάλ και Μεντμέντεφ θα συναντήσει ο Τσιτσιπάς μόνο στην πιθανότητα που φτάσει μέχρι το τέλος της… διαδρομής.

Όσον αφορά στον Ρότζερ Φέντερερ, ο Ελβετός μπορεί να βρεθεί στο δρόμο του, στα ημιτελικά, μιας και η κλήρωση τον έβαλε στο ίδιο… κορτ με Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά. Ο Ράφαελ Ναδάλ βρέθηκε στο… απέναντι κορτ, εκεί όπου βρίσκονται και τα ονόματα των Κύργιου, Κατσάνοφ, Τιμ, αλλά και Μεντβέντεφ. Ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Βολιβιανό, Ούγκο Ντελιέν (No72 στον κόσμο)

 

 

Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Australian Open

Πέρα από την κλήρωση των ανδρών στο Australian Open, πραγματοποιήθηκε και αυτή στις γυναίκες, εκεί όπου το ελληνικό ενδιαφέρον έπεσε στην Μαρία Σάκκαρη. Το Νο.22 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της την πολύ επικίνδυνη Ρωσίδα, Μαργαρίτ;α Γκασπαριάν.

Σε περίπτωση που περάσει στο 2ο γύρο του Grand Slam της Μελβούρνης, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Κινέζα Σουάι Πενγκ, που θα αντιμετωπίσει παίκτρια από τα προκριματικά στην πρεμιέρα της, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με το Νο.10 του ταμπλό, Μάντισον Κις, και στον 4ο γύρο με το Νο.7 του ταμπλό, Πέτρα Κβίτοβα.

 

 

πηγή: newsit.gr