Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυστραλία: Το «Tsitsipas souvlaki» υπέρ των πυρόπληκτων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 18:00 Αυστραλία: Το «Tsitsipas souvlaki» υπέρ των πυρόπληκτων

Πέρυσι, μετά την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό OPEN, το  εστιατόριο «Σταλακτίτες» της Μελβούρνης είχε ονομάσει ένα από τα σουβλάκια του μαγαζιού «Tsitsipas souvlaki» προς τιμήν του Έλληνα τενίστα.

Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Αυστραλία, το εστιατόριο αποφάσισε κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού OPEN (20 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου) να δωρίσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του εν λόγω εδέσματος στην Πυροσβεστική και στην περιβαλλοντική ΜΚΟ «Wildlife Victoria»

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σουβλάκι κοστίζει 17 δολάρια Αυστραλίας (10,5 ευρώ) και τα έσοδα θα προστεθούν στα ήδη 10.000 δολάρια που έχει δώσει το μαγαζί για τους πυρόπληκτους.

Τη «σύμπραξη» για καλό σκοπό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τη νίκη του στη φιλική αναμέτρηση με τον Ματέο Μπερετίνι στο «Kooyong Classic», ένα φιλανθρωπικό τουρνουά (14-16/1) στη Μελβούρνη για την ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις φωτιές στην Αυστραλία. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τα υλικά που περιλαμβάνει το σουβλάκι τα διάλεξε ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς:  Αυτά είναι αρνί, ντομάτα, τζατζίκι, ρόδι, βασιλικός, μέντα, τριμμένη φέτα, πατάτες και τσίλι.

Ιδού το "Tsitsipas Souvlaki" 

πηγή: thetoc.gr