Πανιώνιος - ΟΦΗ 1-2

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 22:28 Πανιώνιος - ΟΦΗ 1-2

Οι Κρητικοί πέρασαν με 2-1 από την έδρα του Πανιωνίου και κρατήθηκαν σε τροχιά... πλέι οφ. Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα παρέμειναν οι “κυανέρυθροι”. Ασίστ και γκολ ο Τσιλιανίδης, που όμως αστόχησε σε πέναλτι.

Την 7η διαδοχική του ήττα στη Superleague -αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του- γνώρισε ο Πανιώνιος. Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1, επέστρεψε στα “τρίποντα” μετά από 4 αγωνιστικές και μπήκε και πάλι στο… παιχνίδι της 6άδας που οδηγεί στα πλέι οφ. Την ίδια στιγμή, οι “κυανέρυθροι” παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν επιθετικά στο ματς, με τον ΟΦΗ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 8′. Ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Φιγκεϊρέδο ξέφυγε από την άμυνα και με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Πανιώνιος δέχθηκε αρκετή πίεση στα καρέ του, χωρίς να μπορέσει να κάνει κάτι,… ανάλογο στα καρέ του Σωτηρίου. Μάλιστα, στο 30′ η κεφαλιά του Κουτρουμπή έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του πορτιέρε της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε φτάσει σε περισσότερα γκολ στο πρώτο 45λεπτο, αλλά η έναρξη της επανάληψης τον βρήκε να γνωρίζει την ισοφάριση! Στο 48′ ο Μιλόγεβιτς έκανε ένα εξαιρετικό σόλο από την αριστερή πτέρυγα, συνέκλινε προς τη μεγάλη περιοχή, έπιασε το σουτ και έκανε το 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Μιλόγεβιτς με τη φανέλα του Πανιωνίου το οποίο ήρθε σε ένα παιχνίδι όπου ο πατέρας του, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, βρέθηκε στην εξέδρα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος πήρε τα… πάνω του αλλά ο ΟΦΗ φρόντισε να του κόψει τη “φόρα”! Σε όμορφη αντεπίθεση στο 56′ ο Μαρινάκης γύρισε προς τον Σεμέντο, ο Σταυρόπουλος βρήκε ελάχιστα την μπάλα, ο Τσιλιανίδης έγινε κάτοχος της και πλάσαρε με το δεξί για το 1-2. Οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσουν” τη νίκη στο 68′. Το σουτ του Φιγκεϊρέδο βρήκε στο χέρι του Κόρμπου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Τσιλιανίδης (έφτιαξε το πρώτο γκολ και έβαλε το δεύτερο) ανέλαβε την εκτέλεση, επιχείρησε να σκοράρει… αλά Πανένκα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο ΟΦΗ πάντως δεν πτοήθηκε από αυτή την εξέλιξη, διατήρησε τον έλεγχο του ματς και έφτασε τελικά στο “διπλό”. Στο 9+2′ πάντως και σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, χρειάστηκε η παρέμβαση του Μαρινάκη για να μην γίνει η ισοφάριση (ο Αρουμπαλί ήταν έτοιμος να βγει με πολύ καλές προϋποθέσεις σε τετ-α-τετ)!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση