Super League 1: Πορτογαλική 3άρα η ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 19:28 Super League 1: Πορτογαλική 3άρα η ΑΕΚ
Καθάρισε 3-0 την ΑΕΛ

Σιμόες - Ολιβέιρα - Λόπες οι σκόρερ στη νίκη επί της Λάρισας...

Ο Μάσιμο Καρέρα ήθελε να δει σοβαρότητα από την ομάδα του στον αγώνα με την ΑΕΛ και φυσικά τους τρεις βαθμούς. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ δεν ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχε την «τύχη» να σκοράρει στο τέλος του, με αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος να είναι απελευθερωμένη και να δείξει περισσότερα πράγματα, επικρατώντας με 3-0 χάρη σε τρία γκολ Πορτογάλων!

Το ματς ήταν μοιρασμένο από το ξεκίνημα, με την ΑΕΚ να δυσκολεύεται να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή, αφού η ΑΕΛ ήταν σωστά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφηνε κενούς χώρους. Λογικό ήταν, επομένως, ο χρόνος να περνάει χωρίς να υπάρχει κάποια τρομερή φάση. Για την ακρίβεια δεν υπήρχε ούτε ευκαιρία, αλλά όλα άλλαξαν λίγο πριν πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου ο Ολιβέιρα έκανε τη σέντρα και ο Σιμόες με... τρελό τακουνάκι άνοιξε το σκορ (1-0)!

Αυτό ήταν... Η Ένωση επέστρεψε για το δεύτερο μέρος αποφασισμένη να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο νωρίς και το έκανε στο 50', όταν ο Ολιβέιρα με δυνατό σουτ ανέβασε το σκορ στο 2-0. Έχοντας δεχθεί ένα γκολ στο τέλος του πρώτου 45λεπτου και ένα στην αρχή του δεύτερου, η Λάρισα λογικό ήταν να έχει χάσει την πίστη της και έτσι η ΑΕΚ διατηρούσε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, «αποφασίζοντας» την εξέλιξη του. Και η εξέλιξη ήταν να ανέβει κι άλλο το σκορ, αφού στο 62' ο Λόπες κατέβασε ωραία μετά την μπαλιά του Μάνταλου και έγραψε το 3-0, το οποίο έμεινε ως το τέλος.

Στην 3η θέση της Super League η ΑΕΚ πάντα, έμεινε στη 10η η ΑΕΛ.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Βράνιες (85' Βασιλαντωνόπουλος), Οικονόμου, Σβάρνας, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (78' Γιούσης), Βέρντε, Ολιβέιρα (68' Μπότος).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος (78' Μπάλλας), Μιχαήλ, Μόρας (68' Ζίζιτς), Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπράλιτς (54' Μπούστος), Ουάρντα, Παπάζογλου.

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση