Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Χασάν!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 18:56 Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Χασάν!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Αχμέντ Χασάν με οψιόν αγοράς από την Μπράγκα βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Όπως είχατε διαβάσει από την Παρασκευή, η υπόθεση του Χασάν βρισκόταν σε πολύ καλό δρόμο για τους «ερυθρόλευκους» και όλα δείχνουν πως η επιστροφή του Αιγύπτιου επιθετικού στο Λιμάνι θα ολοκληρωθεί.

Το θέμα του έχει μπει στην τελική ευθεία από τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να τον κάνουν ξανά δικό τους με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα μάλιστα με την πορτογαλική εφημερίδα O'Jogo η οψιόν αγοράς που έχει συμφωνηθεί μεταξύ Ολυμπιακού και Μπράγκα ανέρχεται στο ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ.

Για το θέμα του Χασάν ρωτήθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA, στις δηλώσεις του πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε:

«Ας συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Χασάν δεν θα είναι σ' αυτό το παιχνίδι, οπότε πρέπει να μιλήσουμε για τους παίκτες που έχουμε, άλλωστε όλοι οι παίκτες μεταξύ τους είναι διαφορετικοί. Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά τόσο ο Χασάν, όσο ο Ελ Αραμπί και ο Σουντανί. Είναι παίκτες που διαφέρουν μεταξύ τους και δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να κάνουμε τέτοια κουβέντα».

Την περσινή σεζόν ο Χασάν πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό σκοράροντας 15 τέρματα. Φέτος με την Μπράγκα μετράει 7 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση