Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ! "Να έρθουν νωρίς στο γήπεδο οι οπαδοί"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 16:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ! "Να έρθουν νωρίς στο γήπεδο οι οπαδοί"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση για το ντέρμπι της αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ και έκανε λόγο για αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ζητώντας από τους οπαδούς του Τριφυλλιού, να βρεθούν νωρίς στο γήπεδο.

Ακόμη πιο “καυτό” έχει γίνει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Superleague και έτσι στο ΟΑΚΑ αναμένονται αυξημένα μέτρα ασφαλείας, όπως επιβεβαίωσε και η “πράσινη” ΠΑΕ.

Με επίσημη ανακοίνωσή της μάλιστα, κάλεσε τους οπαδούς του Τριφυλλιού να φθάσουν ακόμη και 2 ώρες νωρίτερα στο γήπεδο για το ντέρμπι, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν στις ουρές της εισόδου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της επικείμενης αναμέτρησης του Ολυμπιακού Σταδίου, να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία, καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να συμβάλουν στην ομαλότητα. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30.

Δεδομένων των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και του διπλού σωματικού ελέγχου που θα διενεργηθεί στους φιλάθλους τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες, είναι προτιμότερο σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο να προτιμήσουν την ηλεκτρονική διάθεση μέσω του σάιτ της viva (www.viva.gr) και όχι τα εκδοτήρια του γηπέδου».

Πηγή: newsit.gr