Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Απαιτούμε ΣΗΜΕΡΑ το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 20:08 ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Απαιτούμε ΣΗΜΕΡΑ το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ”

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ συλλέγει στοιχεία, προκειμένου να κινηθεί νομικά κατά συγκεκριμένων μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ απαιτεί να λάβει σήμερα το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά “ΣΗΜΕΡΑ” το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο φινάλε της αναφέρει πως δεν θέλει να πιστέψει πως “ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι το σκεπτικό γράφεται από την καταγγέλουσα ΠΑΕ και όχι από τα μέλη της ΕΕΑ”, αφήνοντας έτσι αιχμές για τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση του “δικέφαλου του Βορρά”

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί ΣΗΜΕΡΑ το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ. Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση προστίθεται πλέον στις αναρίθμητες υποψίες, σε βαθμό βεβαιότητας, που έχουμε σχετικά με την έκδοση της απόφασης αλλά και το χρόνο αυτής όπως ήδη έχουμε καταγγείλει.Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι το σκεπτικό γράφεται από την καταγγέλουσα ΠΑΕ και όχι από τα μέλη της ΕΕΑ.”

πηγή: newsit.gr