Ο ΠΑΟΚ ζητάει το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ! “Από τα πέναλτι – μαϊμού σε απόφαση… αρκούδα” (pic)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 12:42 Ο ΠΑΟΚ ζητάει το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ! “Από τα πέναλτι – μαϊμού σε απόφαση… αρκούδα” (pic)

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγο μετά την δημόσια τοποθέτηση του μέλους της ΕΕΑ, Ειρήνης Μαρούπα, ότι υπήρξε γραμμένη από πριν η εισήγηση που γνωμοδοτούσε τον υποβιβασμό του "δικεφάλου του Βορρά".

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της ζητάει, για άλλη μία φορά, τη δημοσιοποίηση του σκεπτικού, με το οποίο η ΕΕΑ γνωμοδότησε τον υποβιβασμό του ίδιου και της Ξάνθης, μετά και την πρόσφατη τοποθέτηση του μέλους της Επιτροπής, Ειρήνης Μαρούπα, στα social media ότι ο κ. Αρκουδής πήγε με έτοιμη εισήγηση στη συνεδρίαση, προτείνοντας εξαρχής τον υποβιβασμό ως ποινή.

Οι “ασπρόμαυροι” χαρακτηρίζουν “αλληλοσπαραζόμενη” την ΕΕΑ, ενώ μέσα σε όλα επιτίθενται και στον Ολυμπιακός και κάνουν λόγο για αποφάσεις… αρκούδες μετά πέναλτι “μαϊμούδες”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

31.01 ώρα 11:35.

“Το σκεπτικό της εισήγησης της αλληλοσπαραζόμενης Ελεγχόμενης Επιτροπής Αυγενάκη αγνοείται από τις 27.01 (!!!) αν και σήμερα η δίκη για τα στημένα παιχνίδια έχει διακοπή οπότε φανταζόμαστε ότι υπάρχει χρόνος για τη νομική υπηρεσία του ΟΣΦΠ να το συντάξει.
Η κ. Μαρούπα κατήγγειλε γραπτώς και δημοσίως ότι ο Αρκούδης ήρθε με έτοιμη(!!!), γραμμένη(!!!) εισήγηση με τη λέξη υποβιβασμός(!!!).
Πλέον, μετά τα πέναλτι-μαϊμού της συμμορίας, έχουμε με κάθε επισημότητα ΚΑΙ απόφαση- αρκούδα.
Ποιος έδωσε έτοιμη γραπτή εισήγηση στον Αρκούδη; Μήπως συμμετείχε και ο ίδιος σε νυχτερινές επισκέψεις για… γνωμοδοτήσεις;”

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση