Ολυμπιακός: Κοντά σε Καφού! “Ψάχνεται” για Μορ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 12:59 Ολυμπιακός: Κοντά σε Καφού! “Ψάχνεται” για Μορ

Διπλό "χτύπημα" στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου θέλει να επιτύχει ο Ολυμπιακός, καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Καφού από την Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ συζητάει με την Γαλατάσαραϊ, για την απόκτηση του Εμρέ Μορ.

Με τις περιπτώσεις τον Καφού και Μορ ασχολείται ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και στα εξτρέμ αντίστοιχα. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων, όσον αφορά την απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου χαφ, Καφού από τη Λέγκια Βαρσοβίας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα πολωνικά Μέσα. Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς από την παρουσία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τη Γκιμαράες.

 

 

Η άλλη περίπτωση με την οποία ασχολείται ο Ολυμπιακός, είναι αυτή του 22χρονου Τούρκου εξτρέμ, Εμρέ Μορ, ο οποίος αγωνίζεται στη Θέλτα ως δανεικός από την Γαλατάσαραϊ, αλλά δεν έχει γνωστό σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές. Σημειώνουμε εδώ ότι και στις δύο περιπτώσεις οι “ερυθρόλευκοι” μιλάνε για δανεισμό με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι, αν οι και οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες από την συνεργασία τους.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση