Super League 1: Εύκολη νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 19:55 Super League 1: Εύκολη νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου

Τελικό σκορ 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης

Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο ο Άρης καθάρισε εύκολα τον Πανιώνιο και εδραιώθηκε στην 5η θέση.

Από τα πρώτα λεπτά ο Άρης πήρε τον έλεγχο και πίεσε για το γκολ, το οποίο φαινόταν ότι θα μπορούσε να έρθει ανά πάσα στιγμή. Οι Θεσσαλονικείς δημιουργούσαν εύκολα τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ και το έκαναν τελικά στο 31', όταν ο Μπρούνο Γκάμα έπιασε τέλεια το σουτ (1-0). Τέσσερα λεπτά μετά, στη μοναδική του φάση, ο Πανιώνιος απέτυχε να ισοφαρίσει με τον Κουέστα και στο 42' ο Φετφατζίδης πήρε την κάθετη πάσα, απέφυγε τον Μαλέρπ και έγραψε εύκολα το 2-0.

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων ήταν σαφές ότι δε θα μπορούσε να αλλάξει κάτι στο δεύτερο ημίχρονο και όντως δεν άλλαξε, αφού ο Άρης διατήρησε τον έλεγχο και δεν ένιωθε την παραμικρή απειλή. Όχι ότι απειλούσε κιόλας, σε σύγκριση με το πρώτο 45λεπτο, αν και είχε άλλα δύο γκολ, με Ρος και Ντουρμισάι, τα οποία σωστά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. Στο 80', μάλιστα, ο ουραγός Πανιώνιος έμεινε και με 10 παίκτες, αφού ο Καμαρά χωρίς λόγο κλώτσησε από πίσω τον Σάσα και είδε τη 2η κίτρινη κάρτα μέσα σε λίγα λεπτά.

Με αυτή τη νίκη οι Θεσσαλονικής πάτησαν ακόμη πιο γερά στην 5η θέση, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες παραμένουν στην τελευταία.

Άρης: Κουέστα, Ροζ, Σούντγκρεν, Σόουζα, Βέλεθ, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (74' Ντουρμισάι), Γκάμα (84' Μαρτίνες), Λάρσον (75' Μαντσίνι).

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Ευαγγέλου (75' Δούμτσιος), Ντομίνγκες, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (54' Καμαρά), Οικονομίδης, Κόρμπος, Κιάκος (59' Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης, Ρέντζας, Αραμπούλι.

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση