Ξανά στο προσκήνιο για ελληνική ομάδα ο Μιλόγεβιτς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 14:17 Ξανά στο προσκήνιο για ελληνική ομάδα ο Μιλόγεβιτς

Το δημοσίευμα από τη Σερβία αναφορικά με την πρόθεση στον ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει «παίξει» πολλές φορές για επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που συμβαίνει και τώρα, την ώρα που η φημολογία θέλει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση ο Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας sport.blic.rs, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος τεχνικός του «δικεφάλου» μοιάζει επισφαλής, με τον πρώην τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα να παρουσιάζεται ως ο βασικός υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

«Έφυγε από τους πρωταθλητές Σερβίας με ψηλά το κεφάλι, αφήνοντας την ομάδα στον διάδοχό του, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, στην κορυφή με κληρονομιά 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Τώρα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση. Σύμφωνα με το Blicsport, θα βρεθεί στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, ο Μιλόεβιτς έγινε ο κύριος υποψήφιος για την θέση του προπονητή του Έλληνα πρωταθλητή, ΠΑΟΚ», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Και προστίθεται: «Μετά την παραίτησή του από τον Ερυθρό Αστέρα, ο Μιλόεβιτς αναμένεται με ανυπομονησία στη Θεσσαλονίκη, όπου η ηγεσία της ασπρόμαυρης ομάδας δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία με τον προπονητή Αμπέλ Φερέιρα.

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε την περασμένη σεζόν ως πρωταθλητής, αλλά μετά από την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-0), έπεσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Επίσης, είχε αποκλειστεί το καλοκαίρι στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League από τον Άγιαξ και μετά στα πλέι οφ του Europa League από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας».

Τέλος, η σερβική ιστοσελίδα επισημαίνει: «Ο Μιλόγεβιτς είναι πρωταρχικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει την Περέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ».

Υπενθυμίζεται ότι, ο Μιλόγεβιτς γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έχει περάσει από τον πάγκο του Πανιωνίου, ενώ έχει αγωνιστεί και ως παίκτης με τις φανέλες του ΠΑΣ Γιάννινα, της Καλαμάτας, του Απόλλωνα Αθηνών, του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του Ακράτητου. Επίσης, το όνομά του συνδέθηκε με τους πάγκους της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Πάντως, ήδη εμφανίζονται και άλλα ονόματα στο προσκήνιο για τους νταμπλούχους Ελλάδας, ενώ μένει να φανεί ποιες θα είναι οι αποφάσεις από τους διοικούντες τον σύλλογο.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση