Ολυμπιακός: Η μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο που έγινε θρίλερ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 16:43 Ολυμπιακός: Η μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο που έγινε θρίλερ

Για να προλάβουν την προθεσμία δεν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι η ομάδα με την περισσότερη «ειδίκευση» στον τομέα των μεταγραφών σε σχέση με τους άμεσους αντιπάλους του στην Ελλάδα, ωστόσο κατά τη διάρκεια της περιόδου που μόλις έληξε -τουλάχιστον όσον αφορά τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαια- έφτασε οριακά στο να αποκτήσει έναν από τους παίκτες που εντάχθηκαν στο ρόστερ του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής», η απόκτηση του Εμρέ Μορ εξελίχθηκε σε θρίλερ μέχρι και τα τελευταία λεπτά της μεταγραφικής περιόδου. Ο Τούρκος εξτρέμ έχασε την πτήση από την Κωνσταντινούπολη το απόγευμα της Παρασκευής (31/01) και ταξίδεψε με την τελευταία πτήση της ημέρας για την Αθήνα.

Όμως, λόγω προβλημάτων στο αεροδρόμιο της τουρκικής μεγαλούπολης, η πτήση καθυστέρησε να πετάξει για σχεδόν δύο ώρες, με αποτέλεσμα ο 22χρονος ποδοσφαιριστής να προσγειωθεί στην ελληνική πρωτεύουσα λίγα λεπτά πριν τις 22:00.

Ο Μορ έφυγε... σφαίρα για τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, χωρίς να περάσει ιατρικές εξετάσεις, αφού δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος. Οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίστηκαν εγκαίρως, το deal έκλεισε και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε στις 23:54, δηλαδή έξι λεπτά πριν κλείσει το χειμερινό «παράθυρο».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση