ΠΑΟΚ: Άσχημα τα νέα για Κρέσπο! Μπαίνει στο χειρουργείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 17:34 ΠΑΟΚ: Άσχημα τα νέα για Κρέσπο! Μπαίνει στο χειρουργείο

Σημαντική απώλεια στον ΠΑΟΚ. Οι εξετάσεις που έκανε ο Χοσέ Κρέσπο έδειξαν πως πρέπει να μπει στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Δυσάρεστα νέα που ήρθαν για τον ΠΑΟΚ από την Ισπανία, όσον αφορά τον τραυματισμό του Χοσέ Κρέσπο στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη.

Το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ για τον Χοσέ Κρέσπο

“Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο βρίσκεται στην Ισπανία όπου υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ’αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη”

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση