Συναντήθηκαν Γεραπετρίτης – Τσέφεριν! Έρχεται στην Ελλάδα ο πρόεδρος της UEFA μετά από πρόσκληση του Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 21:14 Συναντήθηκαν Γεραπετρίτης – Τσέφεριν! Έρχεται στην Ελλάδα ο πρόεδρος της UEFA μετά από πρόσκληση του Μητσοτάκη

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης είχε επαφές τη Δευτέρα (03.02.2020) με ανώτατα στελέχη της UEFA. Στην επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, του μετέφερε την προσωπική πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία και αποδέχθηκε.

Σημαντική εξέλιξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην προσπάθεια που κάνει η Κυβέρνηση για την… ανάταξη και επανεκκίνηση του. Ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, συναντήθηκε σήμερα (03.02.2020) στην Ελβετία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στο πλαίσιο των επαφών που σκοπεύει να κάνει.

Ο κ.Γεραπετρίτης μετέφερε στον πρόεδρο της UEFA την προσωπική πρόσκληση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για να έρθει στην Ελλάδα, στο πλαίσιο συμφωνητικού για την παροχή τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της UEFA αποδέχθηκε την πρόσκληση και το αμέσως προσεχές διάστημα θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Επίσης ο Υπουργός συναντήθηκε και με αξιωματούχους της UEFA για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας στο Σχέδιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση