Σεμέδο: “O Ολυμπιακός με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα που είχα στη ζωή μου!”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 11:47 Σεμέδο: “O Ολυμπιακός με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα που είχα στη ζωή μου!”

Δηλώσεις στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, “Radio Marca”,  παραχώρησε ο στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος στάθηκε στη βοήθεια που είχε από τον Ολυμπιακό και την οικογένειά του, ώστε να αφήσει οριστικά πίσω του τα λάθη του παρελθόντος και να δίνει το 100% εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ο Πορτογάλος αμυντικός αναφέρθηκε ακόμα στους στόχους που έχει για το μέλλον, εκφράζοντας την επιθυμία του να βρεθεί στο Euro με την εθνική του ομάδα, και να παίξει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δηλώσεις του Σεμέδο στο “Radio Marca”

Για την επιστροφή του σε υψηλό επίπεδο: “Είμαι σε μια καλή στιγμή, έχοντας αφήσει πίσω μου όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Θέλω να είμαι από τους καλύτερους και είμαι σε αυτόν τον δρόμο. Γύρισα σελίδα. Έχω τη στήριξη από τους συμπαίκτες μου για να πετύχω τους στόχους μας, μεταξύ των οποίων είναι και να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Θέλω να είμαι στο EURO, να παίξω στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο”.

Για τη ζωή στην Ελλάδα: “Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει στην Ευρώπη και έχει αρκετούς Πορτογάλους. Γι’ αυτόν τον λόγο τον επέλεξα. Έμαθα τι συνέβη με τον Κοβάσεβιτς, αλλά γενικά η ζωή εδώ είναι ήρεμη. Είμαι χαρούμενος, η ομάδα με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα που είχα στη ζωή ώστε να δίνω το 100%”.

Για την οικογένειά του: “Πρέπει να μιλήσω με τα παιδιά μου για όσα συνέβησαν. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν. Με την οικογένειά μου είμαστε ενωμένοι, περάσαμε τα πάντα μαζί. Γνωρίζουν ότι έκανα λάθος και έμαθα από αυτό. Ήταν μια εμπειρία που μου χρησιμεύει ως μάθημα”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση