Με τον.. αέρα της πρόκρισης ΑΕΚ και Περιστέρι, «πέφτει η αυλαία» για ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 11:58 Με τον.. αέρα της πρόκρισης ΑΕΚ και Περιστέρι, «πέφτει η αυλαία» για ΠΑΟΚ

Με τον.. αέρα της πρόκρισης ΑΕΚ και Περιστέρι, «πέφτει η αυλαία» για ΠΑΟΚ

ΑΕΚ και Περιστέρι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16» του Basketball Champions League και στόχο έχουν, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, να ολοκληρώσουν με θετικό αποτέλεσμα την πρώτη φάση. Το Περιστέρι αγωνίζεται την Τρίτη (4/2, 19:30) με τη Νίμπουρκ στην Τσεχία για τον 3ο όμιλο, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται την Άνβιλ Βλότσλαβεκ την Τετάρτη (5/2, 19:30), στο ΟΑΚΑ, για τον 2ο όμιλο. Τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα του δίνει την Τρίτη (4/2, 21:00) ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Βόννη, στην Πυλαία, για τον 4ο όμιλο.  

Αναλυτικά: 

Το καλό του πρόσωπο θέλει να δείξει το Περιστέρι την Τρίτη (4/2, 19:30, ΕΡΤ Sports) στην Τσεχία με τη Νίμπουρκ, στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης του Basketball Champions League. Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης οι «κυανοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ, απέναντι σ' έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το Basketball Champions League για φέτος απέναντι στη Βόννη, την Τρίτη (4/2, 21:00). Οι Στάθης Νεραντζάκης και Μπάμπης Καραΐσκος θα έχουν την ευθύνη για την τεχνική καθοδήγηση του «Δικέφαλου του Βορρά» μετά την παραίτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη.   

Έχοντας προκριθεί ήδη στη φάση των «16» του Basketball Champions League, η ΑΕΚ υποδέχεται την πολωνική Άνβιλ Βλότσλαβεκ την Τετάρτη (5/2, 19:30), για την 14η και τελευταία αγωνιστική. Η Ένωση θέλει να  ολοκληρώσει με νίκη μπροστά στο κοινό της την κανονική περίοδο, μία νίκη που θα τη διατηρήσει στη δεύτερη προνομιούχο θέση του 2ου ομίλου. Ο διεθνής γκαρντ των 24 συλλογικών τροπαίων, Νίκος Ζήσης, θα πραγματοποιήσει την εντός έδρας «πρεμιέρα» του με τη «βασίλισσα», έπειτα από 15 χρόνια! 

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση