Η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που θα περιγράψει στην τηλεόραση ποδοσφαιρικό αγώνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 15:21 Η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που θα περιγράψει στην τηλεόραση ποδοσφαιρικό αγώνα

Η δημοσιογράφος του Open θα έχει μια ιδιαίτερη πρωτιά.

Μια ιδιαίτερη στιγμή για τον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ θα είναι η αποψινή (22:00), κατά τη διάρκεια της περιγραφής του αγώνα για το Κύπελλο Ισπανίας μεταξύ Μιραντές και Βιγιαρεάλ, καθώς το έργο αυτό θα αναλάβει μια γυναίκα. Κάτι που ισχύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για ολοκληρωμένο και live παιχνίδι ποδοσφαίρου που θα δείξει κανάλι εθνικής εμβέλειας. Εκείνη που θα αναλάβει το έργο αυτό, είναι η Αγγελική Κούρκουλου, δημοσιογράφος του Open.

Ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος του καναλιού, Γιώργος Κοσμάς, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γι' αυτό: «Στο OPEN γράφεται Ιστορία: η Αγγελική Κούρκουλου γίνεται η πρώτη γυναίκα που θα περιγράψει (ολοκληρωμένο και live) αγώνα ποδοσφαίρου σε κανάλι εθνικής εμβέλειας, βαδίζοντας στον δρόμο που άνοιξε η σπουδαία Βάσω Μώραλη η οποία ήταν η πρώτη συνάδελφος που έκανε ποδοσφαιρικές μεταδόσεις στο κρατικό ραδιόφωνο στα ‘80s.

H Αγγελική μαζί με τον Μιχάλη Τσίγκρη θα περιγράψουν στις 22.00 τον αγώνα της ομάδας-έκπληξη του Copa del Rey Μιραντές με τη Βιγιαρεάλ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης που θα μεταδοθεί ζωντανά από την υβριδική τηλεόραση του OPEN.

Μόνο χαρά και περηφάνεια που ένα τόσο ταλαντούχο και χαρισματικό παιδί με το σπάνιο ήθος της Αγγελικής σπάει το στερεότυπο ότι οι μεταδόσεις ποδοσφαίρου είναι μόνο ανδρική υπόθεση. Αγγελική, go for it».

Πηγή: newsbeast.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση