Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Νίκη με… ψυχή πρωταθλητή! videos

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 20:08 Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Νίκη με… ψυχή πρωταθλητή! videos

Νίκη τίτλου με ψυχή πρωταθλητή! Ο Ολυμπιακός βρέθηκε μία “ανάσα” από τη γκέλα στο Περιστέρι, αλλά ο Χασάν πέρασε στο ματς ως αλλαγή και έγινε… χρυσή στο 90′, σκοράροντας με δύσκολη κεφαλιά το 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο και ενώ η ομάδα του αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο.

Μέταλλο πρωταθλητή έδειξε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, αφού παρότι δεν βρήκε γκολ στις ευκαιρίες του από την αρχή του αγώνα και ενώ έμεινε με 10 παίκτες από την αποβολή του Ομάρ στο 73′, κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του Ατρόμητου, χάρη σε ένα γκολ του… νεοφερμένου Χασάν στο τελευταίο λεπτό.

Το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πήρε την κατοχή της μπάλας και έψαξε το γρήγορο γκολ, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία του μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μέγιερι να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το σουτ του Σουντανί.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ σε μία τρομερή επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του, για να “απαντήσει” ο Ατρόμητος με τη μοναδική του φάση στο πρώτο μέρος, με τον Βέλλιο να μην μπορεί να βρει την μπάλα ανενόχλητος απέναντι από τον Σα στο 14′.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν όμως να έχουν την υπεροχή και “απείλησαν” ξανά με τον Ομάρ στο 23′ να σουτάρει λίγο άουτ μετά από ανέβασμα από δεξιά. Η δική τους μεγαλύτερη φάση στο ματς ήρθε μάλιστα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Μασούρα να μην μπορεί να νικήσει αρχικά τον Μέγιερι με κεφαλιά και στη συνέχεια τον Γούτα πάνω στη γραμμή με σουτ από κοντά.

Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο “απειλητικός” ειδικά με τον Ομάρ, που ήταν μόνιμος κίνδυνος από δεξιά, χάνοντας και νέα τεράστια ευκαιρία στο 66′. Ο Φορτούνης τον έβγαλε… μόνο του απέναντι από τον Μέγιερι, αλλά παρότι κατέβασε σωστά τη μπάλα, σούταρε λίγο άουτ εξ επαφής με την εστία.

Ο Ολυμπιακός “πάγωσε” όμως στο 73′ όταν ο Ομάρ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Οι Πειραιώτες δεν τα παράτησαν όμως και δείχνοντας… ψυχή πρωταθλητή, συνέχισαν να ψάχνουν ένα γκολ νίκης. Και τα κατάφεραν τελικά στο 90′, όταν από ένα γέμισμα από μακριά, ο Χασάν που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, νίκησε τους πάντες στον αέρα και με τρομερή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στο Περιστέρι, αφού η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το προβάδισμά της στις καθυστερήσεις και να πανηγυρίσει ένα μεγάλο διπλό, που την διατηρεί στην πρώτη θέση της Superleague.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση