Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Superleague: Βγήκε το σκεπτικό για τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 15:14 Superleague: Βγήκε το σκεπτικό για τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης!

Η Superleague ενημέρωσε ότι το πολυπόθητο σκεπτικό για την πρόταση της ΕΕΑ να τιμωρήσει με υποβιβασμό τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, βρίσκεται πλέον στα “χέρια” της.

Η Επιτροπή είχε ανακοινώσει ότι αποδέχεται την καταγγελία για πολυϊδιοκτησία ανάμεσα στις δύο ομάδες από τον Ολυμπιακό, θεωρώντας ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι πρέπει να τους επιβληθεί η τιμωρία που προβλέπεται για αυτές τις περιπτώσεις και η οποία άλλαξε με την τροπολογία της κυβέρνησης σε αφαίρεση βαθμών.

Πολύς λόγος έγινε όμως στη συνέχεια και για το σκεπτικό της ΕΕΑ, με τον ΠΑΟΚ να ζητά άμεσα τη δημοσιοποίησή του, κάτι που συνέβη σήμερα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη Superleague, η οποία και αναμένεται να το δώσει και γενικότερα στο “φως”.

Η ανακοίνωση της Superleague

Ανακοινώνεται ότι διαβιβάστηκε σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, δια του υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 96/10.2.2020 εγγράφου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η «από 27.01.20 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά: α) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και β) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και ΠΑΕ ΠΑΟΚ». Εντός των προσεχών ημερών, θα οριστεί δικάσιμος από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Πηγή: newsit.gr