Πετρούνιας: Έτοιμος για τον πρώτο… άθλο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 17:35 Πετρούνιας: Έτοιμος για τον πρώτο… άθλο!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναχωρεί αύριο (Παρασκευή 14/02) για την Αυστραλία, όπου και θα “παλέψει” για την πρώτη από τις τρεις διαδοχικές νίκες που θα χρειαστεί, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο,

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θα κυνηγήσει το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης (20-23 Φεβρουαρίου), όπου και θα ταξιδέψει μαζί με τον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, τη φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς και τον διεθνή κριτή Νίκο Προβιά, ενώ στο πλευρό της ελληνικής αποστολής θα βρεθεί κατά τις ημέρες των αγώνων και ο γιατρός της Ε.Γ.Ο. Οδυσσέας Παξινός.

Τόσο στη Μελβούρνη, όσο και στα αντίστοιχα παγκόσμια κύπελλα που θα ακολουθήσουν στο Μπακού (12-15 Μαρτίου 2020) και στην Ντόχα (18-21 Μαρτίου 2020), ο Έλληνας πρωταθλητής θα στοχεύσει στο χρυσό μετάλλιο, ώστε να ισοφαρίσει τις τρεις νίκες που έχει ήδη ο Κινέζος Γιανγκ Λιου και να τον υποσκελίσει στην τελική ισοβαθμία στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Σε διαφορετική περίπτωση, θα κληθεί να εξασφαλίσει τουλάχιστον τη 2η θέση στην παγκόσμια κατάταξη των κρίκων, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε επίσης να τον στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση