Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για τον Άρη στο Περιστέρι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 21:06 Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για τον Άρη στο Περιστέρι
Επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρόμητου

Στους «4» του κυπέλλου βρίσκεται ο Άρης μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Το 0-0 του πρώτου ματς σήμαινε ότι οι δύο ομάδες ήθελαν γκολ για να προκριθούν, άρα μπήκαν στο γήπεδο με στόχο να δημιουργήσουν και όχι να καταστρέψουν. Και δημιούργησαν από νωρίς, αφού ο Ατρόμητος είχε τεράστια ευκαιρία στο 7' με τον αμαρκάριστο Βέλλιο από κοντά, για να απαντήσει ο Άρης στο 9' με την κεφαλιά του Ιντέγε που έφυγε άουτ.

Λίγα λεπτά μετά, στο 15', ήρθε και το γκολ και ήταν για τους κίτρινους, με Μπρούνο Γκάμα να βγάζει πολύ ωραία μπαλιά για τον Λάρσον, ο οποίος νίκησε τον Μέγιερι για το 0-1. Οι Θεσσαλονικείς είχαν το γκολ που ήθελαν και οι Περιστεριώτες προσπάθησαν για την ισοφάριση πριν το ημίχρονο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Όπως δεν τα κατάφεραν συνολικά στο 90λεπτο, έχοντας την καλύτερη στιγμή τους στο 78' με τον Ραμπέγιο, ο οποίο βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά είδε τον Δεληζήση να κάνει τρομερή προβολή κοντράροντας το σουτ. Λίγο αργότερα, στο 82', ο Ιντέγε είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 αλλά αστόχησε, χωρίς όμως αυτό να στοιχίσει στον Άρη.

Οι κίτρινοι, με το 0-1, έγιναν η 3η ομάδα, μετά τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς, με την 4άδα να ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα με τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Κιβρακίδης (68' Ραμπέλο), Στρούγγης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης (84' Νάτσος), Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Νταβιώτης, Ενσικουλού (61' Μανούσος), Βέλλιος.

Άρης: Κουέστα, Ροζ (91' Σούντγκρεν), Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον (79' Ντουρμισάι), Γκάμα, Φετφατζίδης (88' Σόουζα), Ιντέγε.