Champions League: Επιστροφή στα… αστέρια με Ατλέτικο – Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ – Παρί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 11:03 Champions League: Επιστροφή στα… αστέρια με Ατλέτικο – Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ – Παρί

Η… διαδικαστική -για πολλούς- φάση των ομίλων μας “αποχαιρέτησε” και το Champions League μπαίνει πλέον σε αυτή των νοκ-άουτ. 16 ομάδες ρίχνονται στη “μάχη” για τις δύο θέσεις του τελικού της Κωνσταντινούπολης.

Το UEFA Champions League επιστρέφει μετά από 70 ημέρες με τη φάση των “16”. Η 1η της “ημέρα” ξεκινά την Τρίτη (18/2) και ανήκει στα ζευγάρια Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λίβερπουλ ταξιδεύει στη Μαδρίτη με… σύμμαχο την εκπληκτική της παρουσία στην Premier League, όπου μετράει 25 νίκες σε 26 ματς και θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα, για να βρεθεί στην προημιτελική φάση. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε όμως ξέρει να δίνει μεγάλες “μάχες” και θα τα δώσει όλα για να κρατήσει… ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

“Μεγάλο” αγώνα έχουμε και στη Βεστφαλία, εκεί όπου η Ντόρτμουντ υποδέχεται την παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Νεϊμάρ καλπάζει στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στην Ligue 1 καθώς είναι στο +10 από την Μαρσέιγ, την ώρα που οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και βρίσκονται στο -4 από την κορυφή στην Bundesliga.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσει να “σπάσει” το σερί των εξόδων της από τη διοργάνωση, στους «16». Η Ντόρτμουντ που δεν έχει προκριθεί στα προημιτελικά από το 2017, στοχεύει επίσης μόνο στη νίκη.

Και οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν στις 22.00, από το COSMOTE SPORT 1HD και COSMOTE SPORT 2HD, αντίστοιχα.

Την Τετάρτη 19/2 σειρά παίρνουν δύο από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «16». Η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο υποδέχεται τη Λειψία (22.00, COSMOTE SPORT 1HD) του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ η Αταλάντα φιλοξενεί τη Βαλένθια (22.00, COSMOTE SPORT 2HD).

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση