ΑΕΛ: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τους “βυσσινί”!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 23:41 ΑΕΛ: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τους “βυσσινί”!

Με “καμπάνα” αφαίρεσης βαθμών κινδυνεύει η ΑΕΛ, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάνθηκε πως η θεσσαλική ΠΑΕ έχει οφειλές στον ποδοσφαιριστή, Βέλα Τζούνιορ και ενεργοποίησε τη σχετική ποινή.

Με αφαίρεση τριών βαθμών, λόγω οφειλών στον Βέλα Τζούνιορ κινδυνεύει η ΑΕΛ, αφού το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη σχετική ποινή.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 13/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή VELA JUNIOR, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 188/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ανέβαλε την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αίτησης του ποδοσφαιριστή Leandro Sales de SANTANA κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου στη νέα συζήτηση της υπόθεσης παραστεί ο αιτών για να εκθέσει τις απόψεις του επί των ειδικότερα αναφερόμενων στο σκεπτικό της παρούσας από 17.02.2020 και από 19.02.2020 κατατεθέντων εγγράφων υπομνημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ”.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση