Βαγγέλης Μαρινάκης: Πριμ 500.000 ευρώ στους παίκτες του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 17:17 Βαγγέλης Μαρινάκης: Πριμ 500.000 ευρώ στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Πειραιά, μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ κατέβηκε στα αποδυτήρια των "ερυθρόλευκων" και τους υπενθύμισε ότι όριο του Ολυμπιακού είναι ο... ουρανός.

Ενθουσιασμένος με την πρόκριση του Ολυμπιακού στο ματς με την Άρσεναλ και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθέωσε τους παίκτες του και τους έδωσε πριμ 500.000 ευρώ.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Πειραιά, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αρσεναλ στο Λονδίνο. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε στα αποδυτήρια των "ερυθρόλευκων" και αφού συνεχάρη τους πάντες, φρόντισε να τους υπενθυμίσει ότι όριο του Ολυμπιακού είναι ο... ουρανός.

"Συγχαρητήρια σε όλους. Πετύχαμε μια σπουδαία πρόκριση. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά. Όριό μας είναι ο ουρανός", ανέφερε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα δοθεί ένα πριμ 500.000 ευρώ για την πρόκριση επί της Άρσεναλ και της νίκης επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκαλώντας τον ενθουσιασμό όλων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση