Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάλος στην Πορτογαλία! “Ντου” της Αστυνομίας στα γραφεία 6 συλλόγων και στο σπίτι του ατζέντη του Ρονάλντο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 13:15 Σάλος στην Πορτογαλία! “Ντου” της Αστυνομίας στα γραφεία 6 συλλόγων και στο σπίτι του ατζέντη του Ρονάλντο

Οι πορτογαλικές Αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σήμερα (4/3) το πρωί στα γραφεία 7 συλλόγων της μεγάλης κατηγορίας του πρωταθλήματος, αλλά και στο σπίτι του διάσημου ατζέντη Ζόρζε Μέντες, με στόχο να βρεθούν στοιχεία για συμμετοχή σε “ξέπλυμα” χρήματος και διαφθορά.

Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Μπράγκα, Γκιμαράες και Μαρίτιμο είναι οι έξι ομάδες στων οποίων τα γραφεί έγινε αιφνιδιαστική έφοδος από την πορτογαλική Αστυνομία, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (4/3) αναζητώντας στοιχεία που ν’ αποδεικνύουν συμμετοχή σε διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική ιστοσελίδα sabado.pt, η Αστυνομία οργάνωσε μία επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν περίπου 200 άνδρες και βρέθηκε στα γραφεία ομάδων της πρώτης κατηγορίας του ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας ώστε να πραγματοποίησει έλεγχο για πιθανά αποδεικτικά στοιχεία για συμμετοχή σε υποθέσεις διαφθοράς, ενώ “επίσκεψη” από τις Αρχές, δέχθηκε και ο δημοφιλής ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, μεταξύ άλλων, Ζόρζε Μέντες.

πηγή: newsit.gr