Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος κάλεσε τους παίκτες στο ΟΑΚΑ!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 15:53 Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος κάλεσε τους παίκτες στο ΟΑΚΑ!

Μια ημέρα μετά την βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και παρά το ρεπό που τους είχε δοθεί, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ξαφνικό κάλεσμα στο ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε παίκτες και προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού να βρίσκονται στις 16.00 στους Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, παρά το ρεπό που έχουν.

Χωρίς να έχει γίνει κάτι γνωστό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να εκφράσει σε όλους τη δυσαρέσκεια του για την εικόνα των “πρασίνων” το τελευταίο διάστημα, με… αποκορύφωμα τη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να υπάρξει αναφορά και για νυχτοπερπατήματα κάποιων, μετά την συντριβή του “τριφυλλιού” από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Να θυμίσουμε ότι -προ ημερών- ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μαζέψει ξανά την ομάδα, ζητώντας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να… ματώσουν τη φανέλα και να κερδίσουν Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ της Euroleague.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση