ΠΑΟ: Χωρίς Καλάθη, Μπέντιλ η προπόνηση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 18:49 ΠΑΟ: Χωρίς Καλάθη, Μπέντιλ η προπόνηση

Στον Παναθηναϊκό αφήνουν πίσω την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της στη Euroleague, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ΟΑΚΑ και συγκεντώνονται στις εγχώριες υποχρεώσεις τους κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας.

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο δεσμεύτηκαν να κάνουν "restart" μπροστά στον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής (6/3) στο ΟΑΚΑ. Αν και στη Euroleague, οι «πράσινοι» μετρούν έξι ήττες στους τελευταίους επτά αγώνες τους, στην Basket League προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου από την ΑΕΚ, από την οποία διατηρούν απόσταση δύο βαθμών στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Το τζάμπολ του αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας στο Σοφία Μπεφόν είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (8/3, 17:00), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. 

Μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Πιτίνο στους παίκτες του την Παρασκευή (6/3), το Σάββατο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις. Εκτός προπόνησης έμειναν οι Νικ Καλάθης και Μπεν Μπέντιλ, ενώ ατομικές προπονήσεις συνεχίζει ο Νίκος Παππάς. Ο Καλάθης ταλαιπωρείται από τεντοντίτιδα στα γόνατα και κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί, αλλά εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί κόντρα στον Ιωνικό. Ο Μπεν Μπέντιλ αισθάνεται ενοχλήσεις τους κοιλιακούς και δεν θα παίξει στο «Σοφία Μπεφόν» ούτως ή άλλως, αφού δεν είναι δηλωμένος στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Στον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζουν τον αγώνα του Φαλήρου ως μία ευκαιρία για καλή προπόνηση πριν τον κρίσιμο αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ στη Euroleague (13/3)...
 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση