Ολυμπιακός – Γουλβς: Οι Άγγλοι συζητάνε με την UEFA για ενδεχόμενη αναβολή!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 16:17 Ολυμπιακός – Γουλβς: Οι Άγγλοι συζητάνε με την UEFA για ενδεχόμενη αναβολή!

Στον “αέρα” βρίσκεται η διεξαγωγή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για την φάση των “16” του Europa League, την προσεχή Πέμπτη (12/3) στο Φάληρο, καθώς, όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα, οι άνθρωποι των “Λύκων” βρίσκονται σε συζητήσεις με την UEFA για ενδεχόμενη αναβολή του ματς.

Το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό φαίνεται πως επηρεάζει σε μέγιστο βαθμό την αναμέτρηση των “ερυθρόλευκων” με τη Γουλβς για το Europa League, καθώς η αγγλική ομάδα συζητά με την UEFA το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, όπως αναφέρει η αγγλική “Telegragh”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Γουλβς είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι και ανήσυχοι καθώς υπάρχει ο φόβος ότι ενδεχόμενη διεξαγωγή της αναμέτρησης βάζει σε κίνδυνο την υγεία της ομάδας.

Τονίζεται δε ότι η Γουλβς επικοινώνησε αμέσως με την UEFA μετά την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι προσεβλήθει από τον κορονοϊό, ζητώντας την αναβολή του αγώνα, με την απόφαση της ομοσπονδίας να αναμένεται εντός 24 ωρών, αφού σε διαφορετικό ενδεχόμενο η Γουλβς πρέπει να ταξιδέψει για Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης (11/3).

Θυμίζουμε πάντως ότι και στο Γούλβερχάμπτον υπάρχει πρόβλημα με την εξάπλωση του ιού, καθώς σήμερα (10/3) ένας 70χρονος άνδρας υπέκυψε και έγινε ο τέταρτος νεκρός από κορονοϊό στην Βρετανία.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση