Ο κορονοϊός “χτύπησε” τη Ρεάλ Μαδρίτης! Σε καραντίνα οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 14:08 Ο κορονοϊός “χτύπησε” τη Ρεάλ Μαδρίτης! Σε καραντίνα οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ

Παίκτης της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις τάξεις των Μαδριλένων και να τεθούν σε καραντίνα τόσο η ομάδα μπάσκετ όσο και αυτή του ποδοσφαίρου.

Κρούσμα κορονοϊού προέκυψε στην ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Αμερικανό Τρέι Τόμπκινς είναι θετικός σε διάγνωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται σε καραντίνα οι παίκτες της μπασκετικής αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας της, αφού οι παίκτες χρησιμοποιούν αρκετούς κοινούς χώρους στο προπονητικό κέντρο “Βαλδεμπέδας”, το οποίο εκκενώθηκε μετά την επιβεβαίωση της είδησης.

Η διοίκηση της Ρεάλ πήρε αμέσως θέση για τα δημοσιεύματα και με ανακοίνωση που εξέδωσε επιβεβαίωσε την είδηση προαναγγέλοντας παράλληλα την αναβολή των αγώνων του μπασκετικού και ποδοσφαιρικού τμήματος για την ερχόμενη αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης

“Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώνει ότι ένας παίκτης της πρώτης ομάδας μπάσκετ βρέθηκε θετικός σε εξετάσεις που του έγιναν για τον κορωνοϊό COVID-19. Από αυτή τη στιγμή έχει ενεργοποιηθεί η παραμονή σε καραντίνα τόσο η πρώτη ομάδα μπάσκετ, όσο και αυτή του ποδοσφαίρου, αφού χρησιμοποιούν τις ίδιες εγκαταστάσεις στην Ciudad Real Madrid.

Επιπλέον έχει αποφασιστεί να κλείσουν οι εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου και συνιστάται να μείνει σε καραντίνα και όλο το προσωπικό που εργάζεται εκεί. Οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα και αύριο, για την Ευρωλίγκα και τη La Liga δεν θα γίνουν”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση