"This is Sparta": Ο Τζέραρντ Μπάτλερ περήφανος και συγκινημένος λαμπαδηδρόμος της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 13:26 "This is Sparta": Ο Τζέραρντ Μπάτλερ περήφανος και συγκινημένος λαμπαδηδρόμος της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη

Στη Σπάρτη έφτασε σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα και ανάμεσα στους λαμπαδηδρόμους, που μετέφεραν τη δάδα στην πρωτεύουσα της Λακωνίας είναι και ο Σκωτσέζος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ, που ενσάρκωσε τον ρόλο του Λεωνίδα στη χολιγουντιανή παραγωγή "300".

Περήφανος και συγκινημένος, ο Μπάτλερ φόρεσε την στολή και μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα.

"Σας ευχαριστώ για την τιμή και το προνόμιο που μου δώσατε να μεταφέρω την Ολυμπιακή Φλόγα" είπε στην ομιλία του ο διάσημος ηθοποιός αφού έβγαλε τη γνωστή κραυγή των Σπαρτιατών από την ταινία.

"Πάντα ήθελα να έρθω στην πόλη που με έκανε διάσημο. Σήμερα έγινα Σπαρτιάτης στην πραγματικότητα είπε. Τώρα που έχω τα κλειδιά της πόλης μπορώ να χτυπήσω την πόρτα όποιου σπιτιού θέλω και όποιος που ανοίξει θα μου μαγειρέψει ένα νόστιμο ελληνικό γεύμα."

"Αυτή είναι μια εμπειρία που ζεις μία φορά στη ζωή σου. Είμαι περήφανος που έκανα γνωστή την ιστορία αυτής της πόλης.

"This is Sparta" φώναξε στο τέλος της ομιλίας του και αποθεώθηκε.

Gerard Butler
μπατλερ

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός έτρεξε από τον Μυστρά ως την Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία σειρά δράσεων ιδιαίτερου συμβολισμού στη Σπάρτη που θα ενισχύσουν την προβολή της εικόνας της πόλης της Σπάρτης και της Ελλάδας, στέλνοντας ένα ηχηρό, διεθνές μήνυμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το κοινό καλό.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Τζεραρντ Μπάτλερ:

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση