Έφτασε η φλόγα στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς που μάλλον δεν θα γίνουν [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 09:15 Έφτασε η φλόγα στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς που μάλλον δεν θα γίνουν [εικόνες]

Στην Ιαπωνία και στον τελικό προορισμό της έφτασε η ολυμπιακή φλόγα μετά το ταξίδι της από την Ελλάδα.

Με τους αγώνες του 2020 να είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθούν τελικά, η Ολυμπιακή Φλόγα ολοκλήρωσε το ταξίδι που ξεκίνησε από την αρχαία Ολυμπία χωρίς κοινό, ενώ οι λαμπαδηδρομίες επίσης έγιναν χωρίς κοινό εξαιτίας των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Οι Ιάπωνες συνεχίζουν κανονικά τον προγραμματισμό των αγώνων, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο ακύρωσής τους. Η Ολυμπιακή φλόγα έφτασε πριν λίγες ώρες στην στρατιωτική βάση της Ματσουσίμα, κοντά σε περιοχή που χτυπήθηκε από το τσουνάμι του φονικού σεισμού του 2011 με τα 9 Ρίχτερ. Η επίσημη τελετή έναρξης της λαμπαδηδρομίας, θα γίνει στην Φουκουσίμα στις 26 Μαρτίου.

Τι πιστεύουν οι Ιάπωνες

"Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προετοιμασία ασφαλών Αγώνων", δήλωσε ο επικεφαλής του "Τόκιο 2020" Γιοσίρο Μόρι. Οι επίσημοι υποδέχτηκαν τη φλόγα στο αεροδρόμιο χωρίς μάσκες και γάντια και αρκετό κόσμο στην υποδοχή. Η λαμπαδηδρομία θα συνεχιστεί και διασχίσει τιμητικά όλη τη διοργανώτρια χώρα.

Πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση