Premier League: Δίδυμο Κέιν με Χάαλαντ “ονειρεύεται” ο Μουρίνιο στην Τότεναμ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 16:03 Premier League: Δίδυμο Κέιν με Χάαλαντ “ονειρεύεται” ο Μουρίνιο στην Τότεναμ

Με τη σεζόν στην Premier League να κρέμεται από την… κλωστή των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, πολλές ομάδες έχουν ήδη να σκέφτονται τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με την Τότεναμ να έχει πολύ υψηλούς στόχους.

Σύμφωνα με τη γνωστή ισπανική ιστοσελίδα donbalon.com, ο νέος προπονητής της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνο, θέλει να ενισχύσει τα “σπυρούνια” το καλοκαίρι, ώστε να επιστρέψουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Αγγλία.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει βάλει στο “στόχαστρο” τον πιο… καυτό επιθετικό της σεζόν, τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο νεαρός στράικερ έχει “τρελάνει” τον κόσμο με την παρουσία του στη Ζάλτσμπουργκ και εν συνεχεία στην “Κοιλάδα του Ρουρ”, σκοράροντας κατά ριπάς και στην Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν, φέρεται να τον “ονειρεύεται” ως δίδυμο με τον αρχηγό Χάρι Κέιν στην επίθεση της Τότεναμ και σκοπεύει να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση