Βαγγέλης Μαρινάκης: Ανάρρωσε από τον κορονοϊό έπειτα από 13 μέρες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 21:56 Βαγγέλης Μαρινάκης: Ανάρρωσε από τον κορονοϊό έπειτα από 13 μέρες

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού υπεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό

Μετά από 13 ημέρες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανάρρωσε πλήρως από τον κορονοϊό.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, ο οποίος στις 10 Μαρτίου ανακοίνωνε ότι είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό, είναι πλέον καλά στην υγεία του, έχοντας διανύσει όλο αυτό το διάστημα σε καραντίνα και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Έλληνα εφοπλιστή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πλέον καλά στην υγεία του, έχοντας αναδειχθεί νικητής στη "μάχη" με τον κορονοϊό.

13 μέρες μετά την ανάρτηση

Ανήμερα των 95ων γενεθλίων του Ολυμπιακού, στις 10 Μαρτίου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι τον "χτύπησε" ο κοροναϊός.

Ο Μαρινάκης στην ανάρτησή του τόνισε ότι ένιωθε καλά και έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μάλιστα το ίδιο συνέστησε να πράξουν και οι υπόλοιποι πολίτες που έχουν προσβληθεί από τον ιό, ευχόμενος περαστικά σε όλους.

Η ανάρτηση, η οποία ήταν γραμμένη και στα αγγλικά, αναφέρει: "Ο γνωστός ιός με "επισκέφθηκε" και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποίησω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνσιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας".

Βάσει πρωτοκόλλου, οι οικείοι του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ υποβλήθηκαν τότε σε ενδελεχή έλεγχο και οι χώροι που κινείται και εργάζεται ο εφοπλιστής με στόχο τον εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων του κορονοϊού.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση