Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Basket League: “Φουντώνει” η κόντρα για την διακοπή του πρωταθλήματος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 19:04 Basket League: “Φουντώνει” η κόντρα για την διακοπή του πρωταθλήματος

Αντίθετος με την απόφαση των ομάδων της Basket League για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος είναι και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Μετά τον ΠΣΑΚ και ο ΣΕΠΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία επισημαίνει την εναντίωσή του στο τέλος της σεζόν στο μπάσκετ και σημειώνει ότι η σημερινή κατάσταση δεν απαγορεύει την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Παρότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, παίκτες και προπονητές στην Ελλάδα διαμαρτύρονται για την απόφαση, αλλά και τον τρόπο που ελήφθη αυτή (χωρίς να είναι μέρος στη συζήτηση δηλαδή), την ώρα που υπάρχουν φόβοι και για τις πληρωμές τους από τις ομάδες.

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ

«Ο ΣΕΠΚ δηλώνει ότι είναι αντίθετος με την απόφαση των ομάδων της Basket League αναφορικά με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος. Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι αδύνατο να γίνουν οι αγώνες, αυτό όμως δεν απαγορεύει την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, όταν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. 

Είναι ξεκάθαρο πως η υγεία και η ασφάλεια όλων αποτελούν προτεραιότητα, αυτό όμως δεν συνεπάγεται πως είναι ανέφικτο να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος ακόμη και το καλοκαίρι».

πηγή: newsit.gr