UEFA: Αναβολή στα ματς εθνικών ομάδων τον Ιούνιο – Άκυρος ο στόχος για “φινάλε” στις 30/6

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 18:56 UEFA: Αναβολή στα ματς εθνικών ομάδων τον Ιούνιο – Άκυρος ο στόχος για “φινάλε” στις 30/6

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που είχαν την Τετάρτη (01.04.2020) οι άνθρωποι της UEFA με τους γενικούς γραμματείς των εθνικών ομοσπονδιών της Ευρώπης, σχετικά με το μέλλον της φετινής αγωνιστικής σεζόν, μετά τις αναβολές, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η UEFA ανακοίνωσε μετά την τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης (1/4) ότι όλοι οι προγραμματισμένοι για τον Ιούνιο αγώνες των εθνικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ του Euro, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

Παράλληλα, αφήνει ανοιχτή τη διορία για την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων (Champions League και Europa League). Ο στόχος για φινάλε στις 30 Ιουνίου, ακυρώθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η UEFA αναφέρει στην ανακοίνωση της…

– Αναβάλλονται, μέχρι νεότερης ειδοποίησης, όλα τα παιχνίδια εθνικών ομάδων για άνδρες και γυναίκες, που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2020. Αυτό περιλαμβάνει τους αγώνες των playoffs για το EURO 2020, αλλά και τις αναμετρήσεις για την προκριματική φάση για το EURO 2021 γυναικών.

– Επίσης, όλα τα υπόλοιπα επίσημα παιχνίδια της UEFA, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών φιλικών, αναβάλλονται μέχρι νεότερης ειδοποίησης.

Διοργανώσεις μικρών Εθνικών ομάδων:

– Αναβάλλεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-17, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Μάιο του 2020.

– Αναβάλλεται η τελική φάση από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 γυναικών, που ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούλιο του 2020.

– Αναβάλλεται μέχρι νεότερης ειδοποίησης η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 γυναικών, που ήταν προγραμματισμένη για τον Μάιο του 2020.

– Αναβάλλεται μέχρι νεότερης ειδοποίησης η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19, που ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούλιο του 2020 και η οποία θα λειτουργούσε ως προκριματική διοργάνωση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20 της FIFA.

– Αναβάλλονται μέχρι νεότερης ειδοποίησης οι τελικοί για το Champions League στο Futsal, που ήταν προγραμματισμένοι για τον Απρίλιο του 2020.

– Όλες οι προθεσμίες που αφορούσαν τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA για τη σεζόν 2020-21 αναβάλλονται μέχρι νεότερης ενημέρωσης, ιδίως σε ό,τι αφορά τη διαδικασία αποδοχής και εγγραφής παικτών. Η UEFA θα ορίσει νέες προθεσμίες.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση