Σιόβας: “Στην Ελλάδα πήραν έγκαιρα μέτρα! Φοβάμαι στην Ισπανία μακριά από το σπίτι μου”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 20:37 Σιόβας: “Στην Ελλάδα πήραν έγκαιρα μέτρα! Φοβάμαι στην Ισπανία μακριά από το σπίτι μου”

Συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο παραχώρησε ο διεθνής στόπερ, Δημήτρης Σιόβας, που αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα, και παραδέχτηκε ότι υπάρχει μεγάλος φόβος στην Ισπανία λόγω του κορονοϊού, ενώ στάθηκε στο πόσο γρήγορα έλαβε μέτρα η Ελλάδα συγκριτικά με άλλες χώρες.

Ο διεθνής αμυντικός της Λεγανές, Δημήτρης Σιόβας, μιλώντας σε ισπανικό Μέσο έκανε τη σύγκριση Ελλάδας και Ισπανίας, αναγνωρίζοντας πως η χώρα μας έδειξε άμεσα αντανακλαστικά στο θέμα του κορονοϊού, σε αντίθεση με τη χώρα της ιβηρικής όπου όπως είπε χαρακτηριστικά κυριαρχεί ο φόβος με όσα έχουν συμβεί.

“Η ισπανική κυβέρνηση δεν πήρε μέτρα έγκαιρα. Αν και ήξεραν τι συνέβη στην Ιταλία δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για τα νοσοκομεία. Είναι αλήθεια ότι έκλεισε τα σχολεία, αλλά επέστρεψε να γίνουν events και διαδηλώσεις στο κέντρο της Μαδρίτης με χιλιάδες ανθρώπους. Δεν υποχρέωσε τον κόσμο να μείνει σπίτι και πολύς κόσμος πήγε στο γήπεδο, βγήκε έξω, γέμισε τις καφετέριες και τα εστιατόρια” δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Σιόβας, για να προσθέσει:

“Στην Ελλάδα είδαν το παράδειγμα της Ιταλίας και αντέδρασαν καλύτερα. Έλαβαν υπόψη τι συμβαίνει και πώς ο ιός μεταδόθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο και έλαβαν γρήγορα μέτρα. Η κατάσταση είναι δύσκολη, στην Ισπανία το ζούμε δύσκολα. Χρειάζεται προσοχή και ο κόσμος να λάβει τα μέτρα για να φρενάρουμε τον ιό. Πρέπει να δείξουμε πειθαρχία και να μείνουμε σπίτι, όταν το λένε οι ειδικοί. Στην Ισπανία υπάρχει μεγάλος αριθμός νεκρών και φοβόμαστε”. Είμαστε σε μια ξένη χώρα, μακριά από το σπίτι μας και χωρίς να μπορούμε να επιστρέψουμε”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση