Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαλμπουενά: “Το μέλλον μου είναι ο Ολυμπιακός”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 22:16 Βαλμπουενά: “Το μέλλον μου είναι ο Ολυμπιακός”

Ότι το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακός δήλωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας σε τουρκικό Μέσο.

Ο άσος των “ερυθρόλευκων”, Ματιέ Βαλμπουενά, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της Τουρκίας, όπου μίλησε για την κατάσταση που βιώνει στην Ελλάδα με τον κορονοϊό, τους “δεσμούς” του με Μαρσέιγ και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα, ενώ όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον, δήλωσε πως αυτό είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν σκέφτεται ακόμα την αποχώρηση από την ενεργό δράση.  

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για

Την κατάσταση στην Ελλάδα αυτή την περίοδο:

“Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι παρόμοια με τον υπόλοιπο κόσμο. Περνάμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να στηρίξουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Δίνουμε μια μεγάλη μάχη απέναντι στον κορονοϊό και πρέπει να εμποδίσουμε τη μετάδοσή του”.

Τον Ολυμπιακό:

“Δεν σκέφτομαι να σταματήσω. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Βελτιώνω το παιχνίδι μου και πλέον παίζω πιο απλά και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Τη νέα σεζόν θα φοράω και πάλι τα χρώματα του Ολυμπιακού. Μου αρέσει εδώ. Παίζουμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Έχουμε 35.000 θεατές σε κάθε παιχνίδι. Το μέλλον μου είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε με την Αρσεναλ στο Europa League και επιστρέψαμε στη βάση μας. Τότε, ενημερωθήκαμε ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι της ομάδας κάναμε τεστ. Όλα βγήκαν αρνητικά. Μετά παίξαμε με την Γουλβς. Δώσαμε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και ύστερα αναβλήθηκαν όλα τα ματς. Σε όλες τις διοργανώσεις”.

Την προπόνηση που κάνει στο σπίτι:

“Η ατομική προπόνηση στο σπίτι δεν είναι ικανή να αναπληρώσει τις προπονήσεις που κάνουμε υπό κανονικές συνθήκες. Ωστόσο, πρέπει συνεχίσουμε να τις κάνουμε και να παραμείνουμε στο σπίτι. Είμαι ποδοσφαιριστής και είναι δύσκολο για εμένα να μην υπάρχουν αγώνες στην τηλεόραση. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να δούμε τις ομάδες να παίζουν ξανά”.

Τους “δεσμούς” του με τη Μαρσέιγ:

“Έκλαψα στην τελευταία μου συνέντευξη Τύπου ως ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ. Δεν μπορούσα να κρύψω τα συναισθήματά μου. Θυμάμαι ότι έκλαιγα όλα μέρα”.

Το πέρασμά του από την Φενέρμπαχτσε:

“Πέρασα καλά στην Τουρκία. Ήταν μια μεγάλη ομάδα με πολλούς οπαδούς. Ήταν δύο πολύ ωραίες σεζόν. Στη δεύτερη σεζόν υπήρχε οψιόν ανανέωσης για έναν άλλο χρόνο, εάν συμπλήρωνα 25 αγώνες αλλά η διοίκηση της Φενερμπαχτσέ δεν την ενεργοποίησε και αποχώρησα. Υπήρχαν προβλήματα και καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθών, ωστόσο, δίναμε το 100%. Είναι μια σημαντική περίοδος στη ζωή μου και είμαι χαρούμενος που έπαιξα στη Φενέρ”.

πηγή: newsit.gr