Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σλούκας: "Μου έφερνε η αδερφή μου φαγητό σε κουβά και το τράβαγα με σκοινί"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 21:11 Σλούκας: "Μου έφερνε η αδερφή μου φαγητό σε κουβά και το τράβαγα με σκοινί"

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε περιγράφει πώς έζησε την καραντίνα και την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Την εμπειρία του από την περιπέτεια της υγείας του, μετά τη διάγνωση ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, περιέγραψε ο Κώστας Σλούκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Τα Νέα".

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε ότι όσο καιρό βρισκόταν σε καραντίνα, στη Θεσσαλονίκη, η αδερφή του του έφερνε φαγητό, το οποίο τραβούσε από το μπαλκόνι με κουβαδάκι!

"Έμεινα σε καραντίνα για δύο εβδομάδες και όχι μόνο δεν έβγαινα έξω αλλά μου κουβάλαγε κιόλας το φαγητό η αδερφή μου. Ερχόταν κάθε μέρα κάτω από το σπίτι, μου το άφηνε σε ένα κουβαδάκι και το ανέβαζα από το μπαλκόνι με το σκοινί", περιγράφει την καθημερινότητα της καραντίνας του στη Θεσσαλονίκη.

"Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ όσο αυτές τις ημέρες. Ύπνος, πολλή τηλεόραση και άμυνα απέναντι στο ψυγείο! Ευτυχώς αυτή η άμυνα απέβη αποτελεσματική και δεν πήρα κιλά".

Μετά τη λήξη της καραντίνας ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι και πλέον βγαίνει από αυτό για να πάει στο δικό του γυμναστήριο που άνοιξε πέρυσι με έναν φίλο του: "Προσπαθώ να διατηρήσω το κορμί μου σε μια καλή φυσική κατάσταση εάν και εφόσον επιστρέψουμε στα γήπεδα".

Σύμφωνα με τον ίδιο "από ό,τι φαίνεται οι συμπαίκτες μου έφεραν τον κορονοϊό από τη Μόσχα όταν αντιμετωπίσαμε τη Χίμκι. Εγώ δεν είχα παίξει σε αυτό το παιχνίδι αλλά είναι γεγονός ότι μας έζωσαν όλους τα φίδια". Αναφερόμενος στην κατάσταση στην Τουρκία, εκεί όπου σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό οι νεκροί έφτασαν του 725, ο Κώστας Σλούκας σχολιάζει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει πολύ. "Ελπίζω να πάνε όλα καλά", συμπλήρωσε.

Καταληκτικά, όσον αφορά την περίοδο του εγκλεισμού του σημειώνει ότι "δεν είναι αυτός καθ' αυτός ο εγκλεισμός που σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά, αλλά η ιδέα ότι πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς η Ελλάδα έλαβε έγκαιρα προληπτικά μέτρα και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην πολιτεία, στους γιατρούς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στο να ελεγχθεί αυτή η κατάσταση".

πηγή: thetoc.gr