Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ρεάλ Μαδρίτης των Ρονάλντο, Φίγκο, Μπέκαμ επανενώθηκε στο Instagram (video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 11:56 Η Ρεάλ Μαδρίτης των Ρονάλντο, Φίγκο, Μπέκαμ επανενώθηκε στο Instagram (video)

Ένα live πολλών… αστέρων πραγματοποιήθηκε στο Instagram, μετά από πρωτοβουλία του Ρονάλντο να καλέσει σε συζήτηση τους παλιούς συμπαίκτες του στην πρώτη έκδοση των “γκαλάκτικος” της Ρεάλ Μαδρίτης στις αρχές της χιλιετίας.

Η “παλιά” Ρεάλ Μαδρίτης “γκρέμισε” το Instagram! Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, πιο γνωστός ως “φαινόμενο” κάλεσε σε διαδικτυακή κουβέντα τους Ίκερ Κασίγιας, Λουίς Φίγκο, Ρομπέρτο Κάρλος και Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τους οποίους, παρόντος και του Ζινεντίν Ζιντάν βεβαίως, συνέθεσαν τους περίφημους “γκαλάκτικος” στις αρχές του μιλένιουμ, και θυμήθηκαν τις ένδοξες στιγμές που έζησαν με τη “βασίλισσα”.

“Είναι μια εποχή που δεν μπορεί να επαναληφθεί. Είχαμε την ευκαιρία να ενώσουμε ταλέντο, αλλά και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Όλος ο καιρός που περάσαμε μαζί ήταν κάτι εξαιρετικό” είπε χαρακτηριστικά ο Φίγκο, ενώ ο Ρομπέρτο Κάρλος από την πλευρά του δήλωσε “Θυμάμαι τη συνύπαρξή μας με πολλή αγάπη. Ήταν φανταστικό ότι παίξαμε μαζί”.

Ο Ρονάλντο, που είχε και την ιδέα για το συγκεκριμένο live, αποθέωσε τον Μπέκαμ λέγοντάς του: “Είσαι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία. Μπορούσες να βάλεις τη μπάλα όπου ήθελες. Χίλια ευχαριστώ για όλες τις πάσες που μου έδωσες”.

Πηγή: newsit.gr