“Δεν θα καταστραφεί η La Liga αν φύγει ο Μέσι, ούτε η Serie A θα λύσει το πρόβλημά της αν πάει εκεί”

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 17:58 “Δεν θα καταστραφεί η La Liga αν φύγει ο Μέσι, ούτε η Serie A θα λύσει το πρόβλημά της αν πάει εκεί”

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, δήλωσε πως δεν θα είναι και και καταστροφή ενδεχόμενη απώλεια του Λιονέλ Μέσι από το πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα δεν θα σημάνει και βελτίωση της κατάστασης της Serie A. 

Ξεκάθαρος ήταν ο Χαβιέρ Τέμπας όσον αφορά την ενδεχόμενη αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από το πρωτάθλημα Ισπανίας για την Serie A, όπως ακούγεται. Ο πρόεδρος της La Liga, που έχει εκφράσει πολλές φορές την εκτίμησή του στο παρελθόν, στο πρόσωπο του Αργεντινού άσου της Μπαρτσελόνα, τόνισε πως το πρωτάθλημα Ισπανίας δεν θα καταστραφεί κιόλας αν ο Μέσι φύγει, ενώ επεσήμανε πως ταυτόχρονα αυτό δεν σημαίνει πως θα λύσει και η Serie A τα δικά της προβλήματα επειδή απλά θα πάει εκεί ο Αργεντινός.

“Δεν νομίζω ότι η Serie A θα λύσει το οικονομικό της πρόβλημα αν πάρει και τον Μέσι. Εκεί υπάρχουν πιο βαθιά ζητήματα με χρέη και οικονομικές συμφωνίες. Οι διοικούντες την Serie A είναι αγχωμένοι και ψάχνουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο οικονομικό σκέλος, αλλά αυτά σίγουρα δεν θα λυθούν με τον Μέσι. Προφανώς θα ήθελα να παραμείνει ο Μέσι στο δικό μας πρωτάθλημα, αλλά ακόμα κι αν φύγει, δεν θα καταστραφούμε. Δεν θα είναι δράμα για εμάς”, ήταν τα λόγια του Τέμπας.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση