Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Αντετοκούνμπο λένε το δικό τους συγκινητικό ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτές

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 09:44 Οι Αντετοκούνμπο λένε το δικό τους συγκινητικό ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτές

Προηγήθηκε δωρεά 10.000 μασκών στο Δήμο Ζωγράφου.

Το δικό της μήνυμα στα ελληνικά θέλησε να στείλει μέσω του twitter η οικογένεια Αντετοκούνμπο, -δια στόματος Γιάννη- θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όσους συνεχίζουν να εργάζονται με κίνδυνο της δική τους υγεία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πανδημία του κορωνοϊού.

Τι γράφει το μήνυμα

"Σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές , όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσίας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα. Φίλοι ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο. Καλή δύναμη σ όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα στο Twitter

Δωρεά 10.000 μάσκες στον δήμο Ζωγράφου

Σε μία πάρα πολύ σημαντική πράξη ανθρωπιάς, εν μέσω αυτής της δύσκολης και πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε, προχώρησαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Αποφάσισαν να ενισχύσουν τον δήμο Ζωγράφου, προσφέροντας 10.000 μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δήμος Ζωγράφου, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο φρόντισαν να σταθούν δίπλα στους συνανθρώπους τους στη χώρα μας που "παλεύουν” για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός και προσέφεραν 10.000 μάσκες για τους κατοίκους της πόλης.

Πηγή: thetoc.gr