Δώνης: «Προέχει η υγεία και όχι αν θα μείνω στον Παναθηναϊκό»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 20:38 Δώνης: «Προέχει η υγεία και όχι αν θα μείνω στον Παναθηναϊκό»

Απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης αρκέστηκε να αναφερθεί στο τεράστιο ζήτημα των ημερών, τη «μάχη» που δίνουν όλοι κατά του κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ξεκαθάρισε πως στο μυαλό όλων θα πρέπει να βρίσκεται αυτή τη στιγμή το θέμα της υγείας και η προστασία από τον κορωνοϊό (σχολιάζοντας την… απειθαρχία που έχουν κάποιοι στα μέτρα που έχουν παρθεί) και όχι το αν θα ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στις ομάδες που έχουν ήδη ξεκινήσει να προπονούνται στο εξωτερικό, ενώ στάθηκε στη ψυχαγωγία που παρέχει το ποδόσφαιρο στον κόσμο, βάζοντας την όμως σε δεύτερη μοίρα.

«Είμαστε όπως όλοι οι άνθρωποι. Προέχει η υγεία. Από τις εικόνες που βλέπω ανησυχώ είτε σε σούπερ μάρκετ είτε σε λαϊκές αγορές. Εμείς μένουμε μέσα και πειθαρχούμε για να βλέπω μεγάλους ανθρώπους να είναι έξω.

Ότι ισχύει για όλους ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ότι στις μεγάλες οικονομίες θα υπάρχουν προβλήματα, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα στη Γερμανία γίνονται προπονήσεις. Οι αρμόδιες αρχές θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να ξεκινήσουν και πάλι», ανέφερε για την κρίση λόγω της πανδημίας.

Σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Δώνης απάντησε: «Αυτή τη στιγμή η πανδημία κυριαρχεί και δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε αν ένας προπονητής θα μείνει σε κάποια ομάδα. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τους δικούς μας ανθρώπους να είναι καλά και μετά να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο».

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση