“Επίθεση” του πρωθυπουργού της Σλοβενίας κατά της UEFA: “Εγκληματική ανευθυνότητα”

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 21:44 “Επίθεση” του πρωθυπουργού της Σλοβενίας κατά της UEFA: “Εγκληματική ανευθυνότητα”

Ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας εξαπέλυσε “πυρά” κατά του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, κατηγορώντας για εγκληματική ανευθυνότητα όσον αφορά την καθυστέρηση διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω κορονοϊού.

Έντονη και ιδιαίτερα επιθετική, ήταν η απάντηση του Σλοβένου πρωθυπουργού, Γιάνεζ Γιάνσα, στον συμπατριώτη του, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ο πρόεδρος της UEFA, άσκησε έντονη κριτική στον πρωθυπουργό της χώρας του, για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, επικρίνοντας δημοσίως ορισμένα οικονομικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση.

Ο Γιάνσα δεν… άφησε το γάντι στο έδαφος και απάντησε με δριμεία κριτική στον επικεφαλής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Σλοβένος πρωθυπουργός, κατηγόρησε τον Τσέφεριν επειδή δεν αποφάσισε νωρίτερα την αναστολή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, κάνοντας ειδική αναφορά στην αναμέτρηση του Champions League, Αταλάντα-Βαλένθια (4-1), που διεξήχθη στο Σαν Σίρο του Μιλάνου στις 19 Φεβρουαρίου και η οποία έχει χαρακτηρισθεί από τους ειδικούς, ως η αιτία της μαζικής μόλυνσης στη Λομβαρδία.

“Ήταν μια ανεύθυνη και εγκληματική απόφαση, μια αυθεντική βιολογική βόμβα!”, δήλωσε με νόημα ο Γιάνσα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση