Μετά τη La Liga και στο μπάσκετ κάνουν σκέψεις για διεξαγωγή όλων των ματς στα Κανάρια Νησιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 12:32 Μετά τη La Liga και στο μπάσκετ κάνουν σκέψεις για διεξαγωγή όλων των ματς στα Κανάρια Νησιά

Την σκέψη να συγκεντρώσει όλες τις ομάδες στα Κανάρια Νησιά και να ολοκληρωθεί εκεί το υπόλοιπο της σεζόν εξετάζει η λίγκα μπάσκετ της Ισπανίας (ACB).

Με την ημερομηνίες επανεκκίνησης της αγωνιστικής δράσης να παραμένει άγνωστη, οι διοικούντες την ACB, φαίνεται πως καταλήγουν σε ένα πλάνο για την την ολοκλήρωση της σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Mundo Deportivo” εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθούν όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της σεζόν στα Κανάρια Νησιά και συγκεκριμένα στα “κλειστά” γήπεδα των Γκραν Κανάρια και Τενερίφης, με 3 αγώνες την εβδομάδας.

Επίσης το πλάνο περιλαμβάνει απευθείας έναρξη των play offs με συμμετοχή των 16 πρώτων ομάδων της κατάταξης (!) και εγγύηση στις δύο τελευταίες (17η και 18η) ότι θα πάρουν μερίδιο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και φυσικά ότι δεν θα υποβιβαστούν.

Φυσικά τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα, αλλά πλέον τα Κανάρια Νησιά, μετά την πρόταση που έχει κάνει η Ένωση ξενοδόχων της Τενερίφης στη La Liga για να ολοκληρώσει το υπόλοιπο της σεζόν εκεί, σε περίπτωση που επιστρέψει η αγωνιστική δράση φέτος, πιθανώς να γίνουν το απόλυτο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων στην Ισπανία.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση