Ο Αντετοκούνμπο ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για την χρήση του “Greek Freak”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 14:06 Ο Αντετοκούνμπο ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για την χρήση του “Greek Freak”

Ο Αντετοκούνμπο ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για την χρήση του “Greek Freak”.

Η δικαστική κόντρα ανάμεσα σε Γιάννη Αντετοκούνμπο και την εταιρεία “Southside Throwbacks”, όσον αφορά τη μήνυση που είχε καταθέσει ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ, για παράνομη χρήση της επωνυμίας “Greek Freak” σε προϊόντα, φαίνεται ως φτάνει στο τέλος της.

Νέο εξωδικαστικό συμβιβασμό φέρεται να έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αφορά την αγωγή των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για το “Greek Freak”, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Theblast στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αυτή ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ κατέληξε σε διευθέτηση , μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον μιας αθλητικής εταιρείας, που χρησιμοποίησε το ψευδώνυμό του χωρίς άδεια. Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο Αντετοκούνμπο ενημέρωσε σχετικά ότι έχει πραγματοποιήσει συμφωνία με την εταιρεία Southside Throwbacks.

Ο MVP του ΝΒΑ μήνυσε την Southside Throwbacks κατηγορώντας τους ότι χρησιμοποίησαν το ψευδώνυμό του “Greek Freak” στα προϊόντα τους χωρίς την άδειά του και χωρίς να πληρώσουν. Η εταιρεία αμέσως να συνεργάζεται με τον Αντετοκούνμπο για να επιλύσει εξωδικαστικά τη νομική μάχη.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, οι διάδικοι κατέληξαν σε εμπιστευτική διευθέτηση. Η συμφωνία αναφέρει ότι «τα μέρη ενδιαφέρονται να επιλύσουν τα ζητήματα που φέρονται στην καταγγελία και έχουν διαπραγματευτεί για το σκοπό αυτό”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση