“Αιχμηρή” ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ξάνθη για την απόρριψη της έφεσης από την ΕΠΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 15:16 “Αιχμηρή” ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ξάνθη για την απόρριψη της έφεσης από την ΕΠΟ

Μία ημέρα μετά την απόρριψη της έφεσής της για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, η ΠΑΕ Ξάνθη τοποθετήθηκε επίσημα μέσω ανακοίνωσης.

Η ΠΑΕ Ξάνθη χαρακτήρισε “ανεξέλεγκτη” την καταδικαστική απόφαση της αφαίρεσης 12 βαθμών από το πρωτάθλημα, η οποία την φέρνει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού πριν τα play offs της Superleague.

Η απόρριψη της έφεσης για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, όπου εμπλέκεται και ΠΑΟΚ, έφερε την αντίδραση της θρακιώτικης ΠΑΕ, που κάνει λόγο για απόφαση που δεν ελέγχθηκε από τα δικαστικά όργανα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη

“1. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μηχανισμός του Ελληνικού Κράτους.

2. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας δήλωσε:

«Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι γνωμοδοτική», αυτό σημαίνει ότι θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια (αρμόδια όργανα).

3. Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε το ίδιο.

4. Προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης και να τη δικάσουν. Αντ΄ αυτού τα όργανα έκριναν ότι η απόφαση του μηχανισμού του Ελληνικού κράτους είναι ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ.

5. Δεν δίκασαν, στηρίχθηκαν σε ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ αλλά ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ γι΄αυτούς απόφαση.

6. Άρα ποιος ο λόγος να προσφεύγει κάποιος σε 1ο βαθμό και 2ο βαθμό όταν οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού είναι δεσμευτικές;

7. Τι δεν πάει καλά;;;

8. Όλο αυτό είναι λογικό;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η Ε.Ε.Α. μελέτησε πάνω από χίλιες σελίδες σε 3 ημέρες, εκ των οποίων οι 2 ήταν Σαββατοκύριακο και έβγαλε μια απόφαση όπως χαρακτηρίστηκε από τα αρμόδια όργανα, ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ.”

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση